WIE ZIJN WIJ

Falling in love with fruit.

Fairplant heeft een passie voor fruit. Wij kweken en verhandelen uitgangsmateriaal voor boom- en fruitkwekers, zoals onderstammen, fruitbomen en diverse kleinfruitplanten. Dankzij de prachtige grond in Noordoostpolder (Nederland) krijgt uw plant een sterke, vruchtbare basis.

Wereldwijd verkopen wij onderstammen voor appels, peren en steenfruit, 1- en 2-jarige fruitbomen en kleinfruitplanten, zoals blauwe bessen en frambozen.

Met plezier passie delen

Onze passie voor fruit delen we graag met u, bijvoorbeeld in de vorm van kennis. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan. Deze kennis delen wij tijdens een plantadvies. Ook geven wij snoeicursussen, vertellen wat u moet weten wanneer u intensief wilt telen en adviseren u welke rassen geschikt zijn voor het doel dat u voor ogen heeft. Wij helpen graag om uw succes verder te vergroten!

Geavanceerde technieken

Ook op het gebied van planten, opkweken, verwerken en sorteren, ondersteunen we u graag met praktisch gereedschap en geavanceerde machines die uw werk vergemakkelijken.

Totaalleverancier met passie

U ziet, Fairplant is thuis in de wereld van fruit. Met onderstammen, fruitbomen, kleinfruitplanten, training & consultancy, machines en boomkwekerijproducten zijn wij dé passievolle totaalleverancier voor u als boom- en fruitteler.

Fairplant, the ‘root’ to success!

Partners