Blauwe bessenplanten | Vaccinium corymbosum

Wij geven de best mogelijke start!

Blueberry Hill werd vroeger al bezongen in wereldberoemde popsongs. Nu wordt er vooral over blueberries geschreven in lekkere recepten en komen de blauwe bessen veel voor in gezondheidstips.

De blauwe vruchten zijn gewild en ook Fairplant merkt de toenemende vraag naar blueberries. Wij telen de bessen planten in speciaal substraat dat voor blauwe bessen is geschikt gemaakt met o.a. toegevoegde bodemverbeteraars. Dit garandeert een optimale en gezonde start in uw kwekerij. Wij kunnen u diverse rassen leveren. U heeft keuze uit vroege, midden en late soorten en u kunt de blueberries afnemen in verschillende beschikbare potmaten en leeftijden.

U bent zelfs bij ons aan het juiste adres voor biologische blauwe bessenplanten!

Assortiment

Blauwe bessen planten

Met liefde maken en leveren wij de beste kwaliteit blauwe bessenplanten voor u!
Benieuwd naar de kwaliteit van onze planten? Bezoek ons demoveld om de planten te ervaren of stel ons een vraag.

Assortiment lijst

    No products found
Meer tonen

Blauwe bessen planten

Beschikbare potmaten

We hebben verschillende plug- en potmaten beschikbaar in blauwe bessenplanten. Geen zorgen als je ideale maat er niet is. andere formaten zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Er worden hoofdzakelijk 3 soorten blauwe bessen wereldwijd gebruikt: Southern Highbush, Northern Highbush en de Rabbiteye. De Northern Highbush zijn wereldwijd de meest geplante blauwe bessen. De planten van de blauwe bes (Vaccinium) kunnen we in verschillende maten leveren, zoals kleine pluggen en potten van 1 liter. Er is ook een grotere pot zoals 2,5 liter of groter beschikbaar.