Services

Wij helpen u graag!

Vanaf het uitmeten van de percelen en het organiseren van de irrigatie tot aan het leveren van netten, palen, onderstammen en bomen en het sorteren en bewaren van het fruit in de koelcellen, wij ontzorgen u!

Uw winst: één aanspreekpunt in planning en organisatie die u de zorg uit handen neemt om uw ambities op hoog niveau te realiseren.

Kennis delen

Training en consultancy

Kennis is macht, maar kennis delen, is kracht. Fairplant heeft door de jaren heen zoveel kennis en ervaring opgebouwd, dat we die graag met u delen. Maak gebruik van onze informatie!

We kunnen u bijvoorbeeld adviseren bij de teelt, bij de aanplant van uw boomgaard en over de intensiteit van uw teelt. Ook vertellen we u alles over watermanagement en bieden we snoeicursussen aan. Wij geven zowel trainingen aan groepen als 1-op-1-consulten. Neem gerust contact op wanneer u een goed advies kunt gebruiken. We zeggen niet voor niets: Fairplant, the ‘root’ to success!

Neem contact met ons op

Aarzel niet om onze specialisten bij Fairplant om advies te vragen voor het beste resultaat om uw project te laten slagen.

Logistiek

Wij rijden, vliegen en varen voor u!

Waar u ook bent, wij brengen de planten in de beste conditie bij u!

De producten in de beste omstandigheden bij u in de kwekerij krijgen, daar draait het allemaal om. We hebben veel ervaring in het verpakken van uw planten voor transport, ongeacht waar u zich bevindt.
Indien nodig kunnen we zelfs het wassen van de planten of het fysieke transport regelen. Ook helpen wij u met het regelen van de juiste fytosanitaire- en exportdocumenten. Dit alles zodat u één aanspreekpunt in planning en organisatie heeft die u de zorg uit handen neemt om uw ambities op hoog niveau te realiseren.

Fairplant logo

Machines

Wij groeien effectief!

In de boom- en fruitsector wordt nog steeds veel handmatig gewerkt, wat vaak hoge kosten met zich meebrengt. Met machines is veel efficiëntievoordeel te behalen. Onze zusteronderneming GeJo ontwikkelt sorteermachines die professionele kwekers wereldwijd inzetten voor het sorteren van planten, bomen, struiken, bloemen en agrarische producten.

Innovatie met GBV
(Gezond Boeren Verstand)

Samen met u combineert GeJo technologie, automatisering, innovatie en ervaring in de markt van onderstammen en aardappelteelt met optische sorteer- en sorteermachines. Op deze manier creëeren we samen nieuwe oplossingen voor precisielandbouw en elektronisch sorteren. Het eindresultaat is een economisch verantwoorde en duurzame productie en product.

Meer informatie nodig?
gejograding.nl

Boomkwekerij producten

Wij maken uw werk eenvoudiger

Om het u gemakkelijk te maken, biedt Fairplant diverse boomkwekerijproducten aan, zoals netten, palen, stokken, bindproducten en bindtangen.

Voor het veredelen van onderstammen voor fruit- en laanbomen kunnen wij onder andere entmachines, entmessen en -tangen leveren en overige veredelingsmaterialen, zoals tape, strips en elastiek. Wij ontzorgen u graag en zijn daarom hét adres waar u zowel terecht kunt voor al uw onderstammen, bomen en planten als voor een uitgebreid assortiment boomkwekerijproducten. Laat ons gerust weten wat u zoekt.

Een goede ondersteuning van een boom is de basis voor een duurzame en succesvolle boomgaard. Wij kunnen u hierin helpen met onze kennis en producten. Laat ons team weten waar je naar op zoek bent!