Ons salesteam versterkt zich met Joris Horstink

Een korte introductie

Gezien onze groeiambitie was Fairplant de afgelopen maanden opzoek naar een geschikte kandidaat in het salesteam. Uit de vacature kwamen twee geschikte kandidaten. Joris Horstink is één van de twee nieuwe leden van het salesteam. Hij begon op 4 januari in Emmeloord. In dit bericht stelt Joris zich even kort voor:

” Mijn naam is Joris Horstink en vanaf begin dit jaar ben ik de nieuwe collega binnen het team van Fairplant. Ik ben 27 jaar oud en woon in Olburgen, een klein dorpje in de Achterhoek. Mijn jeugd heb ik doorgebracht op het fruitteeltbedrijf van mijn ouders en hier heb ik de eerste kneepjes van het vak geleerd. Na het afronden van de fruitteeltvakschool in Geldermalsen ben ik terecht gekomen in de wereld van de gewasbescherming. Hier heb ik ruim zes jaar voor een fabrikant het advies voor de fruitteelt en de boomkwekerij verzorgd.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje zaalvoetbal, bezoek ik regelmatig concerten en festivals en maak ik nog wel eens rondje op de racefiets. Verder heb ik de afgelopen jaren ook nog de deeltijdstudie Tuin & Akkerbouw in Dronten gevolgd. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking hier bij Fairplant. “

Joris is bereikbaar op onderstaande gegevens:
Joris Horstink
+31 6 11 011 640
Joris.Horstink@fairplant.nl

 

Volgende maand zal onze andere nieuwe collega beginnen: Manon Snellink. Zij was werkzaam als assistent bedrijfsleider bij Vink Fruitboerderij. Daarover volgende week meer.