We ontmoeten u graag op de IPM ESSEN; ’s werelds toonaangevende horticulture’ beurs!

Op 28, 29, 30 en 31 januari is ons enthousiaste Fairplant-team aanwezig op de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons bezoeken in Hal 7 – A33 om met ons over uw onderstam, blauwe bessen en Baby Tree®-gerelateerde onderwerpen te praten.

Met ongeveer 1.551 exposanten en 53.000 vakbezoekers uit 46 landen is de IPM in Essen-Duitsland ’s werelds toonaangevende tuinbouwbeurs. Kijk <hier> op de officiële website.
Deze toonaangevende vakbeurs draait om oplossingen en innovaties in de groene sector. De internationale plantenbeurs wordt sinds 1983 jaarlijks gehouden in Messe Essen.
De focus ligt op de planten. Geen enkele andere beurs biedt zoveel plantendiversiteit en zoveel nieuwe planten. Een unieke en zeer gewilde combinatie van de vier gebieden: planten, technologie, bloemisterij en uitrusting.
De IPM ESSEN zal u gaan vertellen waar het de komende 12 maanden over gaat. De hele industrie ’trapt hier het seizoen af’.

We hebben ook interessant machine-nieuws om met u te delen op deze beurs. Houd onze website in de gaten en / of bezoek ons ​​op de IPM!

p.s: We hebben nog een aantal gratis toegangskaarten voor u beschikbaar! Neem gerust contact met ons op via info@fairplant.nl