Fruitteelt projecten

Wij helpen u graag!

Wereldwijd staat de Nederlandse fruitteeltsector bovenaan qua kennis, productie, efficiëntie en onderzoek. Als Nederlands bedrijf draait Fairplant mee in deze top.

Bent u fruitteler, overheid of investeerder profiteer dan van onze kennis en ervaring in de vorm van projectmanagement.

 

Fairplant - Fruit growing

Laten we beginnen

Hulp nodig bij uw project?

Ons netwerk is uw netwerk. Samen met onze betrouwbare en professionele partners heeft u alle vaardigheden binnen handbereik.

We zijn verliefd op fruit. Dus voor appel, peer, kers of blauwe bes kunnen we u helpen met uw project. Eén aanspreekpunt voor planning en organisatie die u ontzettend kan ontlasten en uw ambities naar een hoger niveau kan tillen.

Daarin ontzorgen wij u vanaf het uitmeten van de percelen en het organiseren van de irrigatie tot aan het leveren van netten, palen, onderstammen en bomen en het sorteren en bewaren van het fruit in de koelcellen. Uw winst: één aanspreekpunt in planning en organisatie die u de zorg uit handen neemt om uw ambities op hoog niveau te realiseren.

Neem contact op
Rootstocks

Wist u dat Fairplant naast het uitgangsmateriaal alles kan leveren wat u nodig heeft  met betrekking tot uw fruitteeltproject? Palen, draden, netten, gereedschappen, bakken en kratten, alles is binnen handbereik bij Fairplant!

Team

Teamleden die u helpen groeien!

We hebben verschillende specialisten in ons team. Neem contact met ons op voor meer informatie en opties over uw fruitteeltproject.

Stef Masteling

Sales

Gerard Blok

Director

Rik Klein

Sales

Chiel Blok

Sales