Manon stelt zich graag aan je voor.

Ontmoet Manon Snellink, ons nieuwe lid van team Sales!

Afgelopen januari mochten we Joris Horstink verwelkomen in team Sales. Begin februari startte Manon Snellink in hetzelfde team.

Gezien haar achtergrond kan Manon een uitstekend advies geven rondom onderstammen.

In dit bericht stelt Manon zich in het kort voor. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op.

 

“Hallo daar! Mijn naam is Manon Snellink. Sinds februari ben ik toegevoegd aan het Fairplant team. Ik zal mij hierbij kort introduceren.

Ik ben opgegroeid tussen de akkerbouw en fruitteelt. Naast school heb ik verschillende baantjes gehad in de agrarische- en food sector. In 2017 heb ik mijn studie International Business and Management Studies afgerond aan de Stenden Hogeschool. Na mijn studie heb ik met veel passie vier jaar gewerkt als bedrijfsleider bij Vink Fruitboerderij in de Noordoostpolder. Ik ben dankbaar om het nieuwe avontuur aan te gaan bij Fairplant en de fruitteeltsector verder te ontdekken.

Buiten mijn werk mag ik graag sporten, vind ik het leuk om piano te spelen, houd ik ervan om lekker te koken (en op te eten) en ben ik vaak te vinden in mijn volkstuin.

Binnen Fairplant ga ik mij richten op de sales. Mocht u voor kwaliteitsproducten gaan en benieuwd zijn wat Fairplant te bieden heeft? Ik informeer u graag!”

 

Manon Snellink
+316 21457953
manon.snellink@fairplant.nl