Steenfruit onderstammen

Pruimen, kersen en perzik onderstammen

Naast appels en peren zijn er nog vele andere heerlijke fruitsoorten waar Fairplant onderstammen voor kweekt en verhandelt, zoals voor de steenfruitsoorten pruim, kers en perzik.

Wij leveren de onderstammen in een gezonde en vitale conditie, zodat uw fruitbomen een optimale start krijgen. U heeft keuze uit 1- en 2-jarige onderstammen, zowel generatief als vegetatief gekweekt. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en vraag ons om advies bij de keuze van de juiste onderstamrassen voor het doel dat u voor ogen heeft.

De Prunus onderstammen zijn tevens als biologische gecertificeerde planten beschikbaar. Vraag ons team voor de mogelijkheden!

Assortiment

Steenfruit onderstammen

Wij kunnen u helpen met verschillende soorten steenfruit onderstammen. Benieuwd welke onderstam het beste bij u past? Bekijk ons hele assortiment in de product-shop.

Assortiment lijst

    No products found
Meer tonen

De Prunus domestica St. Julien A onderstam is een semi zwakgroeiende onderstam en wordt vegetatief vermeerderd. De Julien A heeft een goede productiviteit en vruchtgrootte, is winterhard en is compatibel met vele cultivars.